Ajaktetoválás

ajakktetoválás

Ismerősek a rúzsbalesetek? Az összekent fog, pohár, vagy csésze, folt a párod ingének gallérján, netán az álladra kenődött foltok evés után? Hidd el, ezzel minden nő szembesül, de nem kell többé mindig a tükörben ellenőrizgetned sminked állapotát, vagy a beszélgetőtársad jóindulatára bíznod magad. Válaszd az ajaktetoválást és rúzsod évekre fenn marad!

Herpeszes vagy és emiatt ajkad vonala sérült, kontúrod nem egységes, esetleg túl vékony a szád, vagy sokkal vastagabb, vagy vékonyabb az alsó és a felső ajkad? Erre is megoldást nyújtok, olvass tovább.

 

Félsatír
ha csak ajakápolót, vagy színezett szájfényt használsz

 
Kezelés időtartama:  0 perc

Amennyiben természetes, nude hatásra vágysz, akkor elkészítem Neked az ajkad színétől minimálisan eltérő árnyalatú, mégis tökéletesen kontúrozott ajaktetoválást.

A száj belseje fele haladva elhalványuló, természetes hatású . Lágy kontúrral készül. Szépen lehet vele korrigálni az egyenetlen szájszéleket , vagy akár dúsabbá , teltebbé tenni az ajkakat.

Ár: 75.000 Ft

 

Teljes satír
amennyiben imádsz rúzsozni

 
Kezelés időtartama:  0 perc

Készülhet nude és rúzsos kivitelben is. Amennyiben a természetes, de teljesen fedett hatást keresed, akkor megtalálom azt a színt, mely a lehető legszebben emeli ki szépségedet, művi hatás nélkül. Ha viszont szereted az élénkebb színeket, akkor álmaid ajkait varázsolom meg Neked. A színválasztás és a forma kialakítása is közösen történik, figyelembe veszem kérdéseidet, kéréseidet, melyeket a szakmai javaslataimmal is kiegészítek.

A száj egész területe pigmentált. Készülhet lágy vagy erősebb kontúrvonallal is. Természetes hatású és rúzsozott hatású is lehet a vendég igénye szerint.

Ár: 85.000 Ft

 

3D ajaktetoválás
ha valami igazán egyedire vágysz

 
Kezelés időtartama:  0 perc

Szeretnél szájfeltöltés nélkül vastagabb, teltebb ajkakat? Ezzel a technikával 2-3 szín tökéletes egybeolvasztásával érek el 3D effektet az ajkakon, elérve ezzel azt az optikai megnagyobbító hatást, amelyre vágysz. Mindezt csodás színben, mindennél tartósabb kivitelben!

A száj teljes egésze pigmentált. Több színnel dolgozunk a felületen, színátmenettel. Az ajkak teltebbé , dúsabbá tehetők ezzel a technikával.

Ár: 110.000 Ft

 

 

Mi az a korrekció?

A sminktetoválás akkor minősül késznek, ha az első alkalom után legkorábban 4 hét múlva ellátogatsz hozzám egy korrekcióra, ahol ha szükséges, tudom korrigálni az esetleges, milliméternyi eltéréseseket és a színmélységet is, ha szükséges. 3 hónapon belül ezt a tetoválás ára tartalmazza.


Ajaktetoválás esetén az online időpontfoglalás nem lehetséges! Minden tetoválás előtt személyes egyeztetés szükséges.

 

Referenciák

ajakktetoválás
ajakktetoválás
ajakktetoválás

Kapcsolat

6721 Szeged, József Attila stg. 17.

Telefon: (20) 314 1764

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek 8:00 - 18:00
Szombat 8:00 - 17:00

Idôpontfoglalás

Foglalj idôpontot, vagy hívj minket!

Idôpontfoglalás

Közösségi háló

Csatlakozz hozzánk!