Szemhéjtetoválás

Szemhéjtetoválás sminktetoválás

Egy sminkkészlet alapja a fekete (barna, esetleg kék) szemceruza vagy tus. Ugye Neked is van? Erre a kérdésre nincs rossz válasz, mert ha van azért, ha pedig nincs, akkor azért van szükséged sminktetoválásra. Szemedet kiemeli, tekintetedet nyílttá teszi, igény szerint kicsinyíti, vagy nagyítja optikailag, hogy arcod a legelőnyösebb formáját megadja. Amennyiben szemüveges vagy és gondot okoz a sminkelés, vagy szemhéjad megereszkedése miatt már nem is próbálkozol a szemed kihúzásával, akkor is tudom a megoldást!

 

Szempillasűrítés
a természetesség kedvelőinek

 
Kezelés időtartama:  0 perc
Szempillasűrítés

Vékony, szinte láthatatlan vonal a szempillák tövében. Minimális optikai tuning, melyet akkor ajánlok, ha a hétköznapokban egyáltalán nem sminkelsz és a nagyon természetes megjelenést kedveled. Ha smink készleted mindössze egy BB krémből és maximum még egy szájfényből áll, ne is olvass tovább, hanem jelentkezz be erre a technikára!

 

Normál szemhéjvonal
szemceruzásoknak

 
Kezelés időtartama:  0 perc

Alsó és felső szemhéjra is elkészítem Neked. Ezzel olyan lesz a tekinteted, mintha egy sima, nappali sminket viselnél. Amennyiben nem szereted az erős sminket, de azért fested Magad a mindennapokban, vagy esetleg a mozgó szemhéjad vékony és emiatt mindig felkenődött a festék, akkor ezt a technikát Neked találták ki.

 

Dívás tusvonal, Spirit Soft
tusozósoknak

 
Kezelés időtartama:  0 perc
Dívás tusvonal, Spirit Soft

Ezt a technikát a csábos, szexi bombázóknak találták ki. Amennyiben esetleg műszempillát viselsz a hétköznapokban, vagy erősebben sminkeled a szemed környékét, akkor ezt a technikát kell választanod, hiszen így a tekinteted olyan lesz, mint a végzet asszonyának.

 

 

Mi az a korrekció?

A sminktetoválás akkor minősül késznek, ha az első alkalom után legkorábban 4 hét múlva ellátogatsz hozzám egy korrekcióra, ahol ha szükséges, tudom korrigálni az esetleges, milliméternyi eltéréseseket és a színmélységet is, ha szükséges. 3 hónapon belül ezt a tetoválás ára tartalmazza.


Szemhéjtetoválás esetén az online időpontfoglalás nem lehetséges! Minden tetoválás előtt személyes egyeztetés szükséges.

Referenciák

Szemhéjtetoválás sminktetoválás
Szemhéjtetoválás sminktetoválás

Kapcsolat

6721 Szeged, József Attila stg. 17.

Telefon: (20) 314 1764

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek 8:00 - 18:00
Szombat 8:00 - 17:00

Idôpontfoglalás

Foglalj idôpontot, vagy hívj minket!

Idôpontfoglalás

Közösségi háló

Csatlakozz hozzánk!