Karaja smink

karaja smink

Kiváló minőség, megbízhatóság, termékek és színek széles skálája!

A dekorkozmetikai ipar vezetői között számon tartott vállalat termékeit a kiváló minőség és a folyamatos innováció fémjelzi!

A karaja termékeket rendkívül nagy szakértelemmel, a legkorszerűbb berendezésekkel és a legmagasabb tisztaságú alapanyagokból készítik.

A forgalmazott termékek nem tartalmaznak az egészségre káros színező és festékanyagot! Valamennyi termék az FDA által hitelesített.

A karaja smink tökéletes megjelenést biztosít, ellenáll a párának, hő és vízálló, hosszantartó hatása akár 13 órán át élvezhető!

Kiválóan alkalmas természetes nappali, alkalmi, esküvői sminkekhez, fotózáshoz, címlap fotóhoz, filmforgatáshoz A termékkínálat évszak és sminktrendnek megfelelően félévente új szín és termékválasztékkal bővül! A termékek elegáns és praktikus kiszerelésben jelennek meg! Szalonunkban megtekintheted a Karaja professzionális termékeit! Segítünk a tökéletes sminked elkészítéséhez szükséges termékek megfelelő kiválasztásában! Minden alkalommal az arckezeléseket követően ajándékod egy 5 -10 perces könnyed nappali smink!

karaja smink

karaja smink

karaja smink

Kapcsolat

6721 Szeged, József Attila stg. 17.

Telefon: (20) 314 1764

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek 8:00 - 18:00
Szombat 8:00 - 17:00

Idôpontfoglalás

Foglalj idôpontot, vagy hívj minket!

Idôpontfoglalás

Közösségi háló

Csatlakozz hozzánk!