Szemöldöktetoválás

szemöldöktetoválás

Szalonomban valamennyi terület sminktetoválását készítem, menjünk sorban, hogy mik is ezek.

Szemöldök, az arc koronája

A természet sokszor asszimetrikusnak alkotja meg. Máskor sűrűbb, mint kellene, karbantartása időt és energiát igényel, szakemberhez javasolt járni vele. Más esetekben éppen ritkul, akár foltokban is. Minden esetre van egy megoldásom, olvass tovább!

 

Microblading
ha valami extra természetesre vágysz (szálazott technikával készült szemöldöktetoválás)

 
Kezelés időtartama:  0 perc

Más néven kézi szálazás, mely a szemöldöktetoválások legtermészetesebbike. Javaslom Neked, ha tényleg csak pár szálat kell korrigálni, vagy nagyon természetes hatásra vágysz, netán keveset sminkeled magadat a hétköznapokban. Amennyiben fiatalabb életkorban vagy, esetleg munkád, vagy magánéleted nem teszi lehetővé, hogy erősebb sminktetoválást viselj, akkor sem kell lemondanod a szépen megrajzolt, extra természetes, szálazott szemöldöktetoválásról.

Ár: 50.000 Ft

 

Gépi szálazás
természetes hatás, optikai tuninggal

 
Kezelés időtartama:  0 perc

A következő lépés, melynek során a természetes szemöldökszálacskáid közé húzom be géppel a tetovált szálakat, egyfajta kiegészítésül, hogy előnyösen változzon a forma, az alak és a hosszúság. A természetes hatás azonban itt is garantált, hiszen nagy hangsúlyt fektetek a megfelelő színválasztásra is!

Ár: 55.000 Ft

 

Soft powder, vagy ombre szemöldök
sminkelt hatású varázslat

 
Kezelés időtartama:  0 perc
Soft Powder

Ahhoz hasonló hatás, mint amikor porral kihúzza a szemöldöködet egy profi sminkes, csak sokkal szebb és ami talán fontosabb, tartósabb is. Elől kellemes, pixeles hatású lesz a szemöldök, a fül fölé haladva gyengéd satírrá változik. A megfelelő helyre rajzolom elő, a tervezés során figyelembe véve arcod szerkezetét is.

Ár: 65.000 Ft

 

Hibrid szemöldök
sminkelt hatás, természetesen

 
Kezelés időtartama:  0 perc
Hibrid

Nem tudsz dönteni a szálas és a satíros eljárás között? Nem is kell, hiszen a hibrid szemöldökben elől szálakat húzok, melyek a fül felé haladva változnak át poros, satíros hatásúvá.

Ár: 70.000 Ft

 

 

A fentiek alapján sem tudsz dönteni?

Nem is kell. Gyere el hozzám, konzultáljunk, beszéljünk. Hosszú évek tapasztalatával rendelkezem, így egy csajos csevegés és a stílusod felmérése után tudok Neked javasolni alternatívát a szemöldöktetoválásodra is.

Mi az a korrekció?

A sminktetoválás akkor minősül késznek, ha az első alkalom után legkorábban 4 hét múlva ellátogatsz hozzám egy korrekcióra, ahol ha szükséges, tudom korrigálni az esetleges, milliméternyi eltéréseseket és a színmélységet is, ha szükséges. 3 hónapon belül ezt a tetoválás ára tartalmazza.

Frissítenéd, korábban nálam készített sminktetoválásod?

Amennyiben korábban én készítettem el a szemöldöktetoválásod, abban az esetben 1,5 éven belül színfrissítés 30 % kedvezménnyel vehető igénybe, mely összeg a teljes tetoválás mindenkori árából kerül levonásra.


Szemöldök tetoválás esetén az online időpontfoglalás nem lehetséges! Minden tetoválás előtt személyes egyeztetés szükséges.

Referenciák

Szemöldöktetoválás sminktetoválás
Szemöldöktetoválás sminktetoválás
Szemöldöktetoválás sminktetoválás

Kapcsolat

6721 Szeged, József Attila stg. 17.

Telefon: (20) 314 1764

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek 8:00 - 18:00
Szombat 8:00 - 17:00

Idôpontfoglalás

Foglalj idôpontot, vagy hívj minket!

Idôpontfoglalás

Közösségi háló

Csatlakozz hozzánk!