Szemöldöktetoválás

szemöldöktetoválás

A szemöldöktetoválások elkészítésénél a klasszikus ,és az egyre nagyobb körben közkedvelt természetes hatást biztosító technikai újdonságokat egyaránt alkalmazom.

Egyedi tervezés

Lépésről-lépésre átbeszéljük a folyamatot, felmérem az igényeket. Kiválasztjuk a színt (színeket) és az arc karakteréhez illő legelőnyösebb formát, technikai eljárást.

Biztonság, kényelem

Nyugodt légkört, gondos előkészületet és utóápolást biztosítok minden vendégemnek. Kiemelkedő figyelmet fordítok a tiszta, steril kezelő térre és minden alkalmazott eszközre.

Milyen esetekben érdemes szemöldöktetoválást készíttetni?

  • kikopott, vagy nem megfelelő helyen nőnek a szemöldökszálak
  • nem szép a formálja, íve, ill. aszimmetrikus
  • a régi tetoválás elhalványult, rontott

 

Szálazott technikával készült szemöldöktetoválás

 
Kezelés időtartama:  0 perc

Természetes hatást biztosít. A meglévő szemöldök kiegészítésére, dúsítására, formai alakítására alkalmazható technika. Többféle szálrendezéssel, és 1- 3 színnel is készülhet. Kevésbé tartós, mint a többi technikával készült szemöldök.

Ár: 55.000 Ft

 

Soft Powder technikával készült szemöldöktetoválás

 
Kezelés időtartama:  0 perc
Soft Powder

Ezzel a technikával természetes, púderes hatású lágyan ívelt formát lehet kialakítani. Karakteresebb, mint a szálazott szemöldök. Könnyen pótolhatjuk vele a hiányzó részeket szemöldök eleje vagy vége. Vastagításra és a régi szemöldökök átalakítására is kiválóan alkalmazható technika. Tartósabb, mint a szálazott szemöldök 1,5- 2 év után kell frissíteni.

Ár: 65.000 Ft

 

Hibrid, vagy kevert technikával készült szemöldöktetoválás

 
Kezelés időtartama:  0 perc
Hibrid

Ennél a technikánál a Soft powder és a szálazott technikát elegyítjük megfelelő arányban. Egyedi, stílusos szemöldökformák kialakítására a legjobb megoldás. A szemöldök eleje szálazott, természetes hatású, majd folyamatosan sötétedve satírozottba alakul a szemöldök végéhez közeledve.

Ár: 80.000 Ft

 

Kapcsolat

6721 Szeged, József Attila stg. 17.

Telefon: (20) 314 1764

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek 8:00 - 18:00
Szombat 8:00 - 17:00

Idôpontfoglalás

Foglalj idôpontot, vagy hívj minket!

Idôpontfoglalás

Közösségi háló

Csatlakozz hozzánk!