A sminktetoválásról

Mire kell figyelni ha sminktetoválást készíttetsz

Mi nők folyton rohanunk, szaladunk, a stressz, az évek múlása, hajszolt, logisztikával teli életvitelünk nyomot hagyhatnak arcunkon. Ki ne akarnak fiatalabbnak, üdébbnek látszatni a koránál? Szalonunk az anti aging- re szakosodott, mely területnek fontos része a tartós smink is. Kiválóan kiemeli és megnyitja a tekintetet, tökéletesen hangsúlyozza a szemet, csábossá, élettel telivé varázsolja az ajkakat, színt adva az arcnak.

Hitted volna, hogy nem ez a legjobb része? Hanem az, hogy reggelente úgy ébredsz, hogy arcod nem elnyűtt, sápatag, hanem van egy alap színe. Rengeteg időt megspórolsz vele, ha nincs időd, vagy kedved sminkelni. Kozmetikai tetoválásodat úgy készítem el, hogy a mindennapokban is viselhető legyen. Természetes, de látható fényt adva arcodnak, melyet lehet hangsúlyosabbá tenni akkor, ha valamilyen báli programod van, esküvőre mész, vagy egyszerűen hangsúlyosabb sminkre vágysz.

Legyél mindig ápolt és gyönyörű, ne mondj le a varázslatosan szép arcról sportolás, szaunázás, wellness, vagy strandolás esetén sem!


Hogyan készül egy sminktetoválás?

Minden művészi alkotás tervezéssel kezdődik, ez esetedben a személyes konzultáció lesz. Amennyiben még nem vagy biztos abban, hogy sminktetoválást szeretnél, akkor is érdemes eljönni hozzám erre az alkalomra, mely nagyjából 1-1.5 órát vesz igénybe.

Ekkor beszélgetünk, felmérem igényeidet, kielemzem arcodat, megismerem stílusodat, majd ismertetem és ceruzával be is rajzolom Neked a lehetőségeket. Amennyiben később mellettem döntesz és a tetoválásod elkészítését rám bízod, annak részeként ez az alkalom díjtalan. Ha csak konzultációra jössz és nem egyeztetünk időpontot, mert még gondolkozni szeretnél, akkor a későbbi sminktetoválás árából ez az összeg levonásra kerül ez a 10.000 forintos összeg.

Minden esetben berajzolom tehát előre a tervet, vonalzót, mérőfonalat, szögmérőt használva, hogy tényleg pontos, tökéletes munka szülessen. Amikor azt mondod, rendben van, utána kezem csak el magát a tetoválást.


Fontos információ

  • A tetoválások árai tartalmazzák az egyszeri korrekció díját is.
  • A korrekciót a beavatkozást követően leghamarabb 1 hónap, legkésőbb 3 hónapon belül el kell végezni.
  • Színfrissítésnél csak az általam készített munkáknál tudok kedvezményt biztosítani.
  • Ajaktetoválás estén 3 éven belül 50% kedvezmény.

Bemutatkozás

20 éve dolgozom a szépségiparban kozmetikusként és 2008-óta szakoktató tanárként. A sminktetoválással 2007-ben kezdtem el foglalkozni.

A sminktetoválás területén az elmúlt néhány évben robbanásszerű változás, fejlődés történt. Hatalmas választék lett az extra minőségű tetoválógépekben, szélesedett a pigment paletta választéka és az alkalmazott technikák is bővültek. Ezzel egyidőben a vendégek körében egyre inkább a természetes hatású sminktetoválások váltak keresetté. Ez a változás és a vendégek igényei sarkaltak arra az elhatározásra, hogy minden oldalról részletesen megismerjem ezt a területet és szélesítsem a tudásom. Újabb technikákat, gépeket, anyagokat ismertem meg, és elhoztam szalonomba a szakipar legkiemelkedőbb mestereitől megszerzett tudást, és a tökéletes munkához nélkülözhetetlen csúcsminőségű eszközöket.

Ha eddig csak fontolgattad, gondolkodtál ne habozz tovább! Gyere el és élvezd te is a sminktetoválásod által nyújtott elragadó, magabiztos megjelenést.

A Sminktetoválás nálunk minden esetben személyre szabottan készül!

Szakértőnk

Kapcsolat

6721 Szeged, József Attila stg. 17.

Telefon: (20) 314 1764

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek 8:00 - 18:00
Szombat 8:00 - 17:00

Idôpontfoglalás

Foglalj idôpontot, vagy hívj minket!

Idôpontfoglalás

Közösségi háló

Csatlakozz hozzánk!