Alissa arckezelések

alissa arckezelés

Az ALISSA BEAUTÉ termékek legfőbb jellemzői a kiegyensúlyozott receptúrák és a tökéletesen tiszta természetes olajok és hatóanyagok egyedülálló ötvözete a legmodernebb technológia felhasználásával.

alissa arckezelés

 

 

Vitality - Sejtébresztő kezelés

alissa vitality arckezelés
Kezelés időtartama:  70 perc

Goji bogyó és Grapefruit kivonatok

Mindkettő hatékony anti-aging összetevőkben gazdag, mint például karotinoidok, esszenciális vitaminok és ásványi anyagok (kalcium, kálium, vas, cink, szelén). Ezek az összetevők segítenek a szabadgyökök leküzdésében és serkentik az elasztin és kollagén termelését, csökkenti a ráncok mélységét, feszessé teszik a bőrt.

SK-INFLUX

Különböző típusú ceramidok, szabad zsírsavak és fitoszfingozin koncentrátuma melyek együttesen egy multilamellás rendszert alkotnak. Elősegítik a hidratálást és a bőr védelmét.

SYN-TC

Peptid komplex, melyet arra fejlesztettek hogy opzimalizálja a fibroblaszt működést. Olyan peptid láncok kombinációja, mely hatással van az I, és III, tipusú dermális kollagénekre, valamint a dermális- epidermális csomópontok IV., VII. és XVII. kollagénjeire. Megnöveli a sértetlen, stabil és homogén kollagén rostok termelődését, így egyedülálló módon járul hozzá a gyönyörű és sima bőrkép kialakulásához.

 

Lift Age - Bőrstrukturáló kezelés

alissa lift-age arckezelés
Kezelés időtartama:  90 perc

SYN-AKE

A kigyóméreg szintetikus formája,mely a Waglerin 1 nevű peptid hatását replikálja. A Syn- ake egy külsőleg alkalmazandó anti –aging összetevő, melyet a Botox injekciókés egyéb szintetikus ránctalanító és öregedés gátlókezelések alternatívájaként fejlesztettek ki.

BEAUPLEX VH

E,C,B3,B5,és B6 vitaminokat tartalmazó erős vitamin komplex. Segít a szabadgyökök elleni harcban, támogatja a kollagénszintézist és hozzájárul az egységes börkép kialakulásához, az öregségi pigmentfoltok halványulásához.

LIFTONIN-XPERT

A Bulbine frutescens növény nedvéből kinyert hatóanyag felelős a bőrben a kollagén termelése és lebontása közti egyensúly fenntartásáért.Serkenti a fibroblasztok terjedését, kimagasló minőségű kollagént termel, megemeli az arc kontúrját.

 

DNA - Fitoösztrogénes revitalizáló kezelés

dna arckezelés
Kezelés időtartama:  90 perc

SZÓJA FITOÖSZTROGÉN

Hasonlóan a női hormonhoz, az ösztrogénhez, ez az összetevő is kollagén és hyaluronsav termelésre sarkallja a fibroblasztot, ezáltal tömörséget és feszességet ad a bőrnek. A szójában található izoflavonok ösztrogén –szerű hatással vannak a bőrre és növelik a sejtek élettartamát.

CASSIA ALATA NÖVÉNYI KIVONAT

Polifenolban gazdag, elősegíti a sejtmag védelmét, a sejtosztódást, növeli vitalitását, ezáltal hozzájárul a bőr teljes megújulásához.

PHYTOSPHINGOSINE LIPID

Szabályozza a lipid termelést a bőr felső rétegeiben, ezáltal hozzájárul a természetes hidratáltsághoz és védelemhez.

 

Energy Life - Tápláló ginsenges kezelés

Energy Life arckezelés
Kezelés időtartama:  90 perc

GINSENG KIVONAT

Tonizáló hatásának köszönhetően stimulálja a sejtmegújúlást, jelentősen javítja a bőrképet. Javítja a kollagén, az elasztin, és a sejtközi matrix termelését az irhában. Csökkenti a bőrszín egyenetlenségét, üdévé, és puhává teszi.

ZANTHOXYLUM

Egy fa nedvének "botox szerű" hatóanyaga. Hatása azonnal észlelhető, a bőr jelentőse kisimul, feszesebb lesz.

TAMARINDUSZ

Nagyon erős szabadgyökfogó hatású, megakadályozza a lipidek oxidációját, hidratál, rugalmas, feszes bőrképet eredményez.

 

Derma Sensitive - Érzékeny, hajszálér tágulatos bőrökre

Derma Sensitive arckezelés
Kezelés időtartama:  70 perc

ESZCIN

Vadgesztenyéből származó kivonat mely javítja a mikrokeringést, erősíti és feszesíti a vérerek falait. Csökkenti a gyulladásos folyamatokat.

CERAMIDOK

Bőrlipidek, melyek összetartják az epidermális sejteket. Hozzájárulnak a bőr védekező rendszerének kialakításához,gátolják a bőr vízvesztését.

CENTELLA ASIATICA

Ázsiai cseresznye, melyet széles körben használnak a Távol-Keleten. Fő összetevői a triterpenoid és szaponinok melyeknek köszönhetően sikeresen alkalmazható ekcéma, pikkelysömör és bőrirritáció kezelésekor.

Kapcsolat

6721 Szeged, József Attila stg. 17.

Telefon: (20) 314 1764

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek 8:00 - 18:00
Szombat 8:00 - 17:00

Idôpontfoglalás

Foglalj idôpontot, vagy hívj minket!

Idôpontfoglalás

Közösségi háló

Csatlakozz hozzánk!